Agios Kirikos til Fournoi Ferge

Agios Kirikos Fournoi fergeruten knytter Ikaria med De Egeiske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Dodekanisos Seaways seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 20 Minutter mens Blue Star Ferries servicen seiler pop til 3 avganger ukentlig med en seiltid fra 15 min.

Det er 5 Uke overfarter på Agios Kirikos Fournoi ruten mellom Ikaria og De Egeiske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Agios Kirikos - Fournoi Fergeselskaper

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 20 min
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Agios Kirikos Fournoi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Agios Kirikos Fournoi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Agios Kirikos Guide

Agios Kirykos er en by og tidligere kommune på øya Ikaria i Det Egeiske Hav i Hellas. Øya har navnet sitt fra Icarus, sønn av Daedalus i den greske mytologien, som falt i havet i nærheten. Det Arkeologiske Museum som ligger i landsbyen Kamboss, står på en brett, som en gang var den gamle festningen Oinoe. Museet inneholder over 250 gjenstander, herunder neolittiske redskaper, leirkar, ler statuetter, søyler, mynter og utskårne gravsteiner.

Ikaria er knyttet til havnene i Piræus og Rafina. Man kan også besøke nærliggende kykladiske øyene Syros, Tinos, Mykonos og Andros. Der er også fergeforbindelser fra Ikaria til Rhodes.

Fournoi Guide

Fournoi er en gresk øy som ligger i det nordlige egeiske havet mellom øyene Ikaria, Samos og Patmos. Øyas langs historie fremgår av de mange gamle funnene som er spredt rundt på øya. Øyas mange skjulte strender og små bukter var et tilfluktssted for pirater i Middelalderen, da skipene deres lett kunne skjules.

Øyas hovedlandsby er Campos, og her finner man en rekke taverner, konditori, butikker og bakeri.