Astypalea til Kos Ferge

Astypalea Kos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 45 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 min.

Det er 3 Uke overfarter på Astypalea Kos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Astypalea - Kos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 45 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Astypalea Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Astypalea Kos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Astypalea Guide

Astypalea er del av Dodekanesene og ligger i den sørøstlige delen av Egeerhavet, og er ca. 18 km lang og 13 km bred, på det bredeste punktet. Øyas kyst er nokså steinete med en rekke steinstrender. Den er skilt i to deler av en liten stripe land. Øyas hovedstad og hovedhavn er byen Astypalea, eller Chora som de lokale kaller den. En ny havn er bygget i Agios Andreas, hvor det er en fergeforbindelse til Piræus og de andre øyene i Dodekanesene.

Øya er knyttet til Piræus havn, og til de andre havnene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.