Nisyros til Kalymnos Ferge

Nisyros Kalymnos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 10 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 30 min.

Det er 3 Uke overfarter på Nisyros Kalymnos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Nisyros - Kalymnos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 10 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nisyros Kalymnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nisyros Kalymnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nisyros Guide

Øya Nisyros er beliggende i Dodekansene i Egeerhavet mellom de nærliggende øyene Kos og Tilos. Øyas kyst har et par sandstrender, som generelt ligger på den nordøstlige dleen av øya, men generelt er Nisyros kyst preget av steinete strender. Øyas vulkan er aktiv, men heldigvis for turister, går den ikke i utbrudd og Fumaroles kan finnes på kratrene.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til de andre øyene i Dodekanesene. Det er også fergeforbindelser til Kykladene og Kreta, men som regel via en annen øy.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos ligger i det sørøstlige Egeerhavet mellom øyene Kos og Leros, og er del av Dodekansene. Øya er ganske liten med et areal på bare 100 km2, men på tross av dette er det den fjerde største øya i Dodekanesene. Øyas havn har endret seg gjennom historien sin. Den ble først navngitt Kalynda, så Kalymna og så endlig, Kalymnos. Øyas hovedstad er Pothys, selv om de fleste av innbyggene dens bor i Chora, som er øyas nest største by.

Det er hyppige fergeforbindelser til Kykladene, Samos og om sommeren, til Chios, Mytilini og Thessaloniki.