Kalymnos til Lipsi Ferge

Kalymnos Lipsi fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 1 time 25 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 13 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 10 min.

Det er 15 Uke overfarter på Kalymnos Lipsi ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kalymnos - Lipsi Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 25 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 13 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kalymnos Lipsi priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kalymnos Lipsi ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kalymnos Guide

Den greske øya Kalymnos er del av Dodekanesene og ligger i det sørøstlige Egeerhavet, vest for Bodrum halvøy mellom de greske øyene Kos og Leros. Kos er omkring 12 km sør av Kalymnos og Leros er omkring 2 km nord. Etter øyene Kos og Rhodos, er Kalymnos den tredje mest folkerike øya i Dodekanesene og er kjent for sin velhavende befolkning.

Øyas terreng er preget av mange fjell og en kystlinje med beskyttet bukter.

Øyas hovedstad heter Pothia og er også hjemsted for øyas havn. Det er en fargerik by som er spredt utover foten og skråninger av to bretter og dalen mellom dem. Det er regelmessige fergeforbindelser til Piræus, Rhodos, Samos og de andre øyene i Dodekanesene og Kykladene.

Lipsi Guide

Lipsi er en gresk øy, som er del av Dodekanesene og ligger mellom øyene Patmos og Leros. Øya, som kan føre tilbake historien sin til forhistorisk tid, er den største øya blant et kompleks av mindre øyer og holme. Øya, som vi kjenner den i dag, ble grunnlagt i 1669 av en Ilias og ble senere offisielt forent med Hellas i 1948. Populære attraksjoner på øya inkluderer kirken Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden av rådhuset og museet. I kirken kan man se ikonet Panagia the Mavri (den svarte Madonna), som går tilbake til omkring år 1500. av interesse er også det kirkelige Folklore Museum, som har kirkelig levninger og en liten arkeologisk samling.