Kos til Astypalea Ferge

Kos Astypalea fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 45 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 45 min.

Det er 3 Uke overfarter på Kos Astypalea ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Kos - Astypalea Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 45 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kos Astypalea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kos Astypalea ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kos Guide

Den greske øya Kos er del av Dodekanesene, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkia. Øya er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en rekke byer og landsbyer. Den største byen og havn kalles også Kos, og øyas andre landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Det er masse å gjøre her i Kos by. Det er masse av restauranter, bar og klubber i byen, noe som har gjort øya til et populært feriested.

Det er daglige fergeforbindelser mellom Kos og Piræus, samt fergeforbindelser mellom Kos og resten av Dodekanesene.

Astypalea Guide

Den greske øya Astypalea ligger i det østlige Egeerhavet og er en av de 12 øyene som utgjør Dodekanesene. Øya, som ligger på det punktet hvor Dodekanesene møter Kykladene, har en lang historie og er karakterisert ved typisk greske hvitkalkede landsbyer og deilige strender.

Øyas hovedstad og havn er Chora, som betraktes som å være en av de mest maleriske byene i Egeerhavet. Byen ligger på toppen av en klippe som raker ut i havet og danner to bukter. Kneisende over Chora er et slotte med de hvite kuplene av Evangelistria og Agios Georgios kirker, som er synlige over murene. Omkring slottet ligger hus med hvitkalkede vegger, blå dører og vinduer og tre balkonger.

Øya er forbundet til Pireus og de andre øyene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.