Tilos til Nisyros Ferge

Tilos Nisyros fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 55 Minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 40 min.

Det er 4 Uke overfarter på Tilos Nisyros ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tilos - Nisyros Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 55 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tilos Nisyros priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tilos Nisyros ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tilos Guide

Den greske øya Tilos er del av Dodekanesene i Egeerhavet og ligger halvveis mellom øya Kos og Rhodos. Øyas landskap er preget av fjell, bretter og sletter, hvor besøkende kan se omkring 400 arter av urter og blomster. Hele øya er en stor økologisk park og er beskyttet av internasjonal traktater.

Øyas største by og havn er Livadia, hvor besøkende vil finne restene av et slott, ødt steinhus, bysantinske kirker og brolagte gater. Selv om Livadia er den største byen, er øyas hovedstad Megalo Chorio, som ligger omkring 2 km fra Livadia.

Det er ferger til Piræus, Rhodos og de andre øyer i Dodekanesene.

Nisyros Guide

Den greske øya Nisyros er en av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, mellom øyene Kos og Tilos. Nisyros betraktes som å være en av de vakreste øyene i regionen, og er stort sett uberørt av turisme. Øya, som har en kystlinje på omkring 28 km, ble skapt, ifølge mytologien, under krigen mellom guder og jetter, hvor Poseidon jaktet ned Giant Polyvotis til Kos, skar en del av det og kastet det til fienden sin, noe som sank ham for evig i bunnen av Egeerhavet. Denne steinen er Nisyros.
Øyas hovedstad, og hjem til øyas havn, er Mandraki, som er en av de største landsbyene på øya. Mandraki er preget av sjarmerende brosteinsbelagte gater og torg og typisk greske hvitkalkede hus med tre balkonger. Nattelivet er ikke særlig intenst, men man vil uten tvil ha en god tid i landsbyen, hvor det er noen taverner og bar.

Det er fergeforbindelser til Pireus, Kos og Rhodos.