Diafani til Karpathos Ferge

Diafani Karpathos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 ganger Uke, Anek Lines 1 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 4 Uke overfarter på Diafani Karpathos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Diafani - Karpathos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 2 Ukentlige Avganger 50 min
  • Få pris
 • Anek Lines
  • 1 Ukentlig Avgang 1 time 5 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 1 Ukentlig Avgang 35 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Diafani Karpathos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Diafani Karpathos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Diafani Guide

Diafani er en kystby og havn, som ligger på den greske ø Karpathos, som er den nest største av de Dodekanesiske øyer i det sørøstlige Egeerhavet. Øya ligger omkring 50 km sørvest fra Rhodos og har 11 landsbyer, hvorav den ene er Diafani i den nordlige delen. Øyas kjennetegn er forrevne fjell i nord, fruktbare mark i sør og ville blomster om vinteren og våren. Mellom øyas forrevne fjell finner man fantastiske strender.

Øyas sjarmerende historie er blitt bevart til en viss grad på grunn av sin forholdvis avsides beliggenhet. Øya har klart å bevare mange av sine tradisjonelle former.

Karpathos er knyttet til de omkringliggende øyene og fastlandet med ferge. Fergene seiler til og fra Piræus via Kreta og Rhodos.

Karpathos Guide

Den greske øya Karpathos ligger i Egeerhavet og er den nest største av Dodekanesene. Øya ligger mellom de nærliggende øyene Kreta og Rhodos og er anerkjent for å være en av de mest spektakulære greske øyene. I motsetning til mange av naboene sine, og sannsynligvis som følge av dens relativt avsides beliggenhet, begynte Karpathos bare å utvikle seg i de siste tiår. Men den utviklingen som har funnet sted, er stort sett begrenset til de sørlige delene av øya. De nordlige og sentrale delene av øya har bevart ektheten deres og er stort sett uspolert, med vakre små landsbyer som synes langt vekk fra turisme. Øyas mest berømte funksjoner er nok strendene dens med gylden sand og krystallklart hav. Øya er populær blant familier og vandrere, som liker å utforske de mange vandrestiene på tvers av øya.

Det er ferger fra Karpathos til Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.