Sitia til Kasos Ferge

Sitia Kasos fergeruten knytter Kreta med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 55 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 25 min.

Det er 3 Uke overfarter på Sitia Kasos ruten mellom Kreta og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sitia - Kasos Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 2 t 55 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sitia Kasos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sitia Kasos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den greske øya Kreta i Egeerhavet. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøkt så mye av turister og er ikke særlig velutviklet.

Havnen i Sitia knytter Sitia og det østlige Kreta med andre greske øyer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina som kan romme mindre fiskerbåter og lystbåter.

Kasos Guide

Den greske øya Kasos er den sørligste av Dodekanesene og har en historie som er tett forbundet med den nærliggende øya Kreta. Øyas første innbyggere menes å ha vært fønikerne, mens Homer inkluderte øya som en av øyene som deltok i den torjanske krigen. Den lille øya har hatt en betydelig flåte nærvær og brukte flåten sin til å delta i revolusjonen i 1821, som dessverre resulterte i sin fullstendige ødeleggelse av tyrkene i 1824.

Øyas nye historie er forbundet med resten av øyene i Dodekanesene, inntil de alle ble forent med Hellas i 1948. Mange av øyas beboere, og de av Karpathos, utvandret til Amerika og Egypt, hvor de arbeidet med oppføringen av Suezkanalen i midten av det 19. århundret.

Kasos kan nås med ferge fra Pireus, Kreta (Sitia, Agios Nikolaos), Rhodos, Halki og Karpathos.