Kreta

Slik bookes ferger fra Kreta til Dodekanesene

Det er flere fergeoverfarter fra Kreta til Dodekanesene. Ferger knytter pt. 2 havner på Kreta med 5 havner på Dodekanesene.

Det er 10 avganger ukentlig på 10 fergeruter som leveres av 1 fergeselskap, inkludert Anek Lines. Den kortest overfart tar omkring 2 timer 50 minutter (Sitia til Kasos ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Kreta og Dodekanesene. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Kreta Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Om Kreta:

Kreta er beliggende i den sørlige delen av Det Egeiske Hav, mellom Kretahavet og Det Libyske Hav. Kreta er den største og mest folkrike av de greske øyene, og den femte største i Middelhavet. Hovedstaden Heraklion spiller en vesentlig rolle i økonomien og kulturen i Hellas.

Kreta er ett av de mest populære reisemålene i Hellas. Det kontrasterende landskapet av vakre strender, imponerende fjell, kaotiske byer og skjønne landsbyer, velkommer over 2 millioner turister om året.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.