Sitia til Rhodos Ferge

Sitia Rhodos fergeruten knytter Kreta med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer 25 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 5 t 15 min.

Det er 4 Uke overfarter på Sitia Rhodos ruten mellom Kreta og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sitia - Rhodos Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 11 t 25 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 5 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sitia Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sitia Rhodos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den greske øya Kreta i Egeerhavet. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøkt så mye av turister og er ikke særlig velutviklet.

Havnen i Sitia knytter Sitia og det østlige Kreta med andre greske øyer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina som kan romme mindre fiskerbåter og lystbåter.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.