Sitia til Chalki Ferge

Sitia Chalki fergeruten knytter Kreta med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Anek Lines. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 8 timer 55 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Sitia Chalki fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Sitia - Chalki Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 8 t 55 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sitia Chalki priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sitia Chalki ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den greske øya Kreta i Egeerhavet. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøkt så mye av turister og er ikke særlig velutviklet.

Havnen i Sitia knytter Sitia og det østlige Kreta med andre greske øyer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina som kan romme mindre fiskerbåter og lystbåter.

Chalki Guide

Den greske øya Chalki ligger i det egeiske hav og er del av Dodekanesene. Den ligger omkring 6 km vest av Rhodos og er den minste beodd øya i Dodekanesene med et areal på 28m2 og en kystlinje på omkring 34 km. Øyas navn er avledet fra kobberminnene som pleide å eksistere på øya (Chalkos er gresk for kobber). Øyas økonomi greide seg godt i slutten av det 18. århundret, hvor øyas beboere utviklede navigasjon. Chalki fulgte det historiske forløpet av Rhodos og ble offisielt forent med Hellas i 1948. Havnen er kalt Nimborio.