Sitia
Chalki
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sitia til Chalki Ferge

Sitia Chalki fergeruten knytter Kreta med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 2 ganger Uke, SeaJets 2 ganger Uke & Blue Star Ferries servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 5 Uke overfarter på Sitia Chalki overfarten mellom Kreta og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Kreta til Dodekanesene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Sitia til Chalki?

Fergetiden fra Sitia til Chalki er omtrent 6h 33m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Sitia og Chalki?

Det er 3 populære fergeoperatører for Sitia til Chalki. Disse er
  • Anek Lines
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Sitia til Chalki?

Bestill ferger fra Sitia til Chalki gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den greske øya Kreta i Egeerhavet. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøkt så mye av turister og er ikke særlig velutviklet.

Havnen i Sitia knytter Sitia og det østlige Kreta med andre greske øyer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina som kan romme mindre fiskerbåter og lystbåter.


Chalki Guide

Den greske øya Chalki ligger i det egeiske hav og er del av Dodekanesene. Den ligger omkring 6 km vest av Rhodos og er den minste beodd øya i Dodekanesene med et areal på 28m2 og en kystlinje på omkring 34 km. Øyas navn er avledet fra kobberminnene som pleide å eksistere på øya (Chalkos er gresk for kobber). Øyas økonomi greide seg godt i slutten av det 18. århundret, hvor øyas beboere utviklede navigasjon. Chalki fulgte det historiske forløpet av Rhodos og ble offisielt forent med Hellas i 1948. Havnen er kalt Nimborio.


Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.