Sitia til Diafani Ferge

Sitia Diafani fergeruten knytter Kreta med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 10 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 6 t 50 min.

Det er 2 Uke overfarter på Sitia Diafani ruten mellom Kreta og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sitia - Diafani Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 10 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t 50 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sitia Diafani priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sitia Diafani ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den greske øya Kreta i Egeerhavet. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøkt så mye av turister og er ikke særlig velutviklet.

Havnen i Sitia knytter Sitia og det østlige Kreta med andre greske øyer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina som kan romme mindre fiskerbåter og lystbåter.

Diafani Guide

Den greske byen Diafani ligger på øya Karpathos, som er beliggende i den sørlige delen av Dodekanesene mellom øyene Kreta og Rhodos. Som den nest største av de Dodekanesiske øyer, strekker Karpathos sig omkring 300 km2, og terrenget er preget av fjell. Det høyeste fjellet er Kali Limni, som ligger 1214 meter over havets overflate. På skråningene av av fjellene er fontener, vinmarker, skoger, oliventrær og mange andre slags frukttrær. Populær blant turister er de klippehulene som er hjem til Middelhavsmunkeselene. Øyas første innbygger, ifølge mytologien, var Lapetos, sønn av Uranus og Gaea (Himmel og Jord).

Øya kan føre tilbake historien sin til den yngre steinalderen og er ett forbundet med historien av Rhodos og de andre øyene i Dodekanesene. Øyas karakter er blitt sterkt påvirket av dem, det erobret den, herunder tyrkene og italienene.