Sitia til Karpathos Ferge

Sitia Karpathos fergeruten knytter Kreta med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 55 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 15 min.

Det er 2 Uke overfarter på Sitia Karpathos ruten mellom Kreta og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Sitia - Karpathos Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 55 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Sitia Karpathos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Sitia Karpathos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den greske øya Kreta i Egeerhavet. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøkt så mye av turister og er ikke særlig velutviklet.

Havnen i Sitia knytter Sitia og det østlige Kreta med andre greske øyer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina som kan romme mindre fiskerbåter og lystbåter.

Karpathos Guide

Den greske øya Karpathos ligger i Egeerhavet og er den nest største av Dodekanesene. Øya ligger mellom de nærliggende øyene Kreta og Rhodos og er anerkjent for å være en av de mest spektakulære greske øyene. I motsetning til mange av naboene sine, og sannsynligvis som følge av dens relativt avsides beliggenhet, begynte Karpathos bare å utvikle seg i de siste tiår. Men den utviklingen som har funnet sted, er stort sett begrenset til de sørlige delene av øya. De nordlige og sentrale delene av øya har bevart ektheten deres og er stort sett uspolert, med vakre små landsbyer som synes langt vekk fra turisme. Øyas mest berømte funksjoner er nok strendene dens med gylden sand og krystallklart hav. Øya er populær blant familier og vandrere, som liker å utforske de mange vandrestiene på tvers av øya.

Det er ferger fra Karpathos til Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.