Heraklion
Rhodos
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Heraklion til Rhodos Ferge

Heraklion Rhodos fergeruten knytter Kreta med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 11 timer mens Anek Lines servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 14 timer 45 minutter.

Det er 3 Uke overfarter på Heraklion Rhodos ruten mellom Kreta og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

For mer informasjon, vennligst besøk vår side med Ferger fra Kreta til Dodekanesene
Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Heraklion til Rhodos?

  Fergetiden fra Heraklion til Rhodos er omtrent 12h 52m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Heraklion til Rhodos?

  Fergeprisen fra Heraklion til Rhodos kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Heraklion til Rhodos er 36 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Heraklion og Rhodos?

  Det er 2 populære fergeoperatører for Heraklion til Rhodos. Disse er
  • Blue Star Ferries
  • Anek Lines
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Heraklion til Rhodos?

  Bestill ferger fra Heraklion til Rhodos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Heraklion til Rhodos?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Heraklion til Rhodos med
  • Anek Lines
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Heraklion til Rhodos?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Heraklion til Rhodos med
  • Anek Lines
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Heraklion til Rhodos?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Anek Lines
 • Hva er avstanden fra Heraklion til Rhodos?

  Avstanden mellom Heraklion til Rhodos er omtrent 194 nautiske mil.

Heraklion Guide

Den greske Heraklion er hovedstaden og den største byen på øya Kreta. Knossos er en populær turist attraksjon, og ligger ca. 5 km fra Heraklion. Dette viktige arkeologiske området var Palace of King Minos og hjem til Minotaurus, hvis man tror på legenden. Slottet ble bygget over restene av en tidligere bosetning fra steinalderen.

En viktig attraksjon i selve byen er det arkeologiske museum, som ligger på det ene hjørnet av den sentrale Eleftherias Square, i et ombygget kraftwerft. Museet innsamler og viser mange gjenstander fra Knossos, Archanes, Phaestos, Zakro og mange andre arkeologiske steder på øya. Museets samling spenner over flere tusen år og omfatter Phaestos disk, klassiske hellenske og romerske skulpturer, freskoer, juveler, veggmalerier og keramikk.

Heraklion havn er viktig for både passasjertrafikk og frakt. Herfra er det fergeforbindelser til Santorini, Los, Paros, Mykonos og Rhodos. Det er også daglige avganger til Piræus på fastlandet.


Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.


Heraklion til Rhodos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 11/12/2023 og 17.12.2023.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Blue Star Ferries 05:25 16:25 11 timer Sol

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.