Karpathos til Kasos Ferge

Karpathos Kasos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 ganger Uke, Anek Lines 2 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger Uke.

Det er 9 Uke overfarter på Karpathos Kasos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Karpathos - Kasos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 4 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
  • Få pris
 • Anek Lines
  • 2 Ukentlige Avganger 1 time 40 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 3 Ukentlige Avganger 40 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Karpathos Kasos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Karpathos Kasos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Karpathos Guide

Den greske øya Karpathos er del av Dodekanesene og ligger i det østlige Egeerhavet. Dens relativt avsides beliggenhet har betydd at øya har klrt å bevare mange tradisjoner og skikker, tradisjonelle kjoler og dialekt, som ligner dialekten fra den greske øya Kreta og Kypros.

Den nordlige delen av øya har mange forrevne fjell, men i den sørlige delen er øya ganske fruktbar, og besøkende kan se mange ville blomster om vinteren og våren. Øyas klippeområder er preget av vakre strender, som er stille og ofte beliggende mellom øyas klipper. Øyas strender avviker vesentlig fra hverandre, avhengig av plasseringen deres. Østkystens strender har tendens til å være mindre og gruslagt, men ikke for blåsende. Strendene på den sørlige kyst har tendens til å ha fin hvit sand, akkurat som strendene på vestkysten, selv om disse bare er gode, når vinden ikke er for sterk. Strendene på nordkysten er vanskelige å komme til og bare tilgjengelige med båt eller jeep.

Det er fergeforbindelser mellom Karpathos og Piræus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.

Kasos Guide

Den greske øya Kasos er den sørligste av Dodekanesene og har en historie som er tett forbundet med den nærliggende øya Kreta. Øyas første innbyggere menes å ha vært fønikerne, mens Homer inkluderte øya som en av øyene som deltok i den torjanske krigen. Den lille øya har hatt en betydelig flåte nærvær og brukte flåten sin til å delta i revolusjonen i 1821, som dessverre resulterte i sin fullstendige ødeleggelse av tyrkene i 1824.

Øyas nye historie er forbundet med resten av øyene i Dodekanesene, inntil de alle ble forent med Hellas i 1948. Mange av øyas beboere, og de av Karpathos, utvandret til Amerika og Egypt, hvor de arbeidet med oppføringen av Suezkanalen i midten av det 19. århundret.

Kasos kan nås med ferge fra Pireus, Kreta (Sitia, Agios Nikolaos), Rhodos, Halki og Karpathos.