Pireus til Chalki Ferge

Pireus Chalki fergeruten knytter Athen med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 17 timer 14 minutter mens Anek Lines servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 29 t 15 min.

Det er 4 Uke overfarter på Pireus Chalki ruten mellom Athen og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Chalki Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 2 Ukentlige Avganger 17 t 14 min
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 29 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Chalki priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Chalki ruten er for en bil og 1 passasjer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Chalki Guide

Den greske øya Chalki ligger i det egeiske hav og er del av Dodekanesene. Den ligger omkring 6 km vest av Rhodos og er den minste beodd øya i Dodekanesene med et areal på 28m2 og en kystlinje på omkring 34 km. Øyas navn er avledet fra kobberminnene som pleide å eksistere på øya (Chalkos er gresk for kobber). Øyas økonomi greide seg godt i slutten av det 18. århundret, hvor øyas beboere utviklede navigasjon. Chalki fulgte det historiske forløpet av Rhodos og ble offisielt forent med Hellas i 1948. Havnen er kalt Nimborio.