Samos

Slik bookes ferger fra Samos til Dodekanesene

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Samos til Dodekanesene. Det er 3 fergeselskaper med samlet 13 fergeruter som knytter Pythagorio til Agathonisi & Vathi til Patmos , Kos, Rhodos & Leros.

Den raskeste ruten mellom Samos og Dodekanesene er Pythagorio til Agathonisi med en seiltid på ca. 35 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Samos Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Om Samos:

Samos er en gresk øy i det østlige Egeerhavet, sør for Chios og nord for Patmos og Dodekansene.

Samos var en rik og mektig bystat i oldtiden, kjent for sine vinmarker og vinproduksjon. I dag betraktes Samos ofte som en av de vakreste greske øyene. Folk kommer her for de hvite sandstrendene, maleriske landsbyer, fiskehavne og den søte viften av Samos vin.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.