Kykladene

Slik bookes ferger fra Kykladene til Dodekanesene

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Kykladene til Dodekanesene. Det er 3 fergeselskaper med samlet 34 fergeruter som knytter Katapola (Amorgos) til Kos , Paros til Rhodos , Kos & Astypalea, Syros til Kos , Leros, Patmos, Rhodos, Kalymnos, Astypalea & Symi (Simi), Thira (Santorini) til Kos , Rhodos, Karpathos, Chalki, Diafani, Kasos & Symi (Simi), Donoussa til Astypalea , Aegiali (Amorgos) til Astypalea , Naxos til Astypalea , Paros til Rhodos , Kos & Astypalea, Syros til Kos , Leros, Patmos, Rhodos, Kalymnos, Astypalea & Symi (Simi), Anafi til Karpathos , Rhodos, Chalki, Diafani & Kasos & Thira (Santorini) til Kos , Rhodos, Karpathos, Chalki, Diafani, Kasos & Symi (Simi).

Den raskeste ruten mellom Kykladene og Dodekanesene er Aegiali (Amorgos) til Astypalea med en seiltid på ca. 1 time 40 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Kykladene Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Ferger fra Kykladene til Dodekanesene

Om Kykladene:

Kykladene er den meste berømte øygruppen i Det Egeiske Hav. Øygruppen ligger sørøst for det greske fastlandet, og består av noen av de vakreste øyene i verden. Navnet ”Kykladene” betyr ”sirkulære øyer”, og henviser til formen av øygruppen.

Både lokale grekere og utenlandske turister drar til Kykladene hvert år, for å nyte den blendende solen og krystallblått vann i dette paradise.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.