Diafani til Rhodos Ferge

Diafani Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 40 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 25 min.

Det er 3 Uke overfarter på Diafani Rhodos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Diafani - Rhodos Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 40 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Diafani Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Diafani Rhodos ruten er for en bil og 1 passasjer.

Diafani Guide

Diafani er en kystby og havn, som ligger på den greske ø Karpathos, som er den nest største av de Dodekanesiske øyer i det sørøstlige Egeerhavet. Øya ligger omkring 50 km sørvest fra Rhodos og har 11 landsbyer, hvorav den ene er Diafani i den nordlige delen. Øyas kjennetegn er forrevne fjell i nord, fruktbare mark i sør og ville blomster om vinteren og våren. Mellom øyas forrevne fjell finner man fantastiske strender.

Øyas sjarmerende historie er blitt bevart til en viss grad på grunn av sin forholdvis avsides beliggenhet. Øya har klart å bevare mange av sine tradisjonelle former.

Karpathos er knyttet til de omkringliggende øyene og fastlandet med ferge. Fergene seiler til og fra Piræus via Kreta og Rhodos.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.