LAFASI

Lafasi tilbyr fergetjenester til og fra Kalymnos og Mastichari (Kos), som forbinder to av de vakreste reisemålene på Dodekanesene.

Siden de startet sin virksomhet, har de tilbudt daglige tjenester mellom Kalymnos og Kos, og deres hovedmål har alltid vært å sørge for sikkerhet og pålitelighet for lokalbefolkningen og internasjonale turister som ønsker å besøke de to øyene. For øyeblikket opererer de med høyhastighetsfergen E/C-D/R ILIAS T, som transporterer kundene trygt mellom de to vakre øyene i Dodekanesos-regionen på under én time.

Passasjerer som reiser med Lafasi kan nyte en fantastisk utsikt over Egeerhavet fra det åpne dekket. Det er også rikelig med komfortable sitteplasser under dekk, med vennlig personale for hånden for å holde deg fornøyd gjennom hele turen. Selskapets flåte har plass til et begrenset antall kjøretøy, mens transport av kjæledyr er tillatt under visse betingelser.

LAFASI har avgang fra både havnen i Mastichari på Kos og havnen i Kalymnos. Disse to kystbyene er svært populære blant turister som ønsker å utforske øyene i Hellas, og de er lett tilgjengelige.

Se LAFASI sine rutetider, priser og bestill LAFASI sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner LAFASI med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

Les mer Les mindre

LAFASI sine ruter og havner

Alle LAFASI ruter

Alternative selskaper og ruter