LAFASI
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

LAFASI

Lafasi tilbyr fergetjenester til og fra Kalymnos og Mastichari (Kos), som forbinder to av de vakreste reisemålene på Dodekanesene.

Siden de startet sin virksomhet, har de tilbudt daglige tjenester mellom Kalymnos og Kos, og deres hovedmål har alltid vært å sørge for sikkerhet og pålitelighet for lokalbefolkningen og internasjonale turister som ønsker å besøke de to øyene. For øyeblikket opererer de med høyhastighetsfergen E/C-D/R ILIAS T, som transporterer kundene trygt mellom de to vakre øyene i Dodekanesos-regionen på under én time.

Passasjerer som reiser med Lafasi kan nyte en fantastisk utsikt over Egeerhavet fra det åpne dekket. Det er også rikelig med komfortable sitteplasser under dekk, med vennlig personale for hånden for å holde deg fornøyd gjennom hele turen. Selskapets flåte har plass til et begrenset antall kjøretøy, mens transport av kjæledyr er tillatt under visse betingelser.

LAFASI har avgang fra både havnen i Mastichari på Kos og havnen i Kalymnos. Disse to kystbyene er svært populære blant turister som ønsker å utforske øyene i Hellas, og de er lett tilgjengelige.

Se LAFASI sine rutetider, priser og bestill LAFASI sine fergebilletter med directferries.no. Leter du etter en alternativ rute eller et annet fergeselskap? Slapp helt av, vi sammenligner LAFASI med alternative fergeselskaper så vi kan hjelpe deg å velge.

LAFASI routes and ports

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.