Turgutreis til Kos Ferge

Turgutreis Kos fergeruten knytter Tyrkia med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Bodrum Express. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 25 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Turgutreis Kos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Turgutreis - Kos Fergeselskaper

  • Bodrum Express
    • 7 Ukentlige Avganger 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Turgutreis Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.