Turgutreis til Kos Ferge

Turgutreis Kos fergeruten knytter Tyrkia med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Bodrum Express seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 30 minutter mens Dentur Avrasya servicen seiler pop til 7 avganger ukentlig med en seiltid fra 30 min.

Det er 14 Uke overfarter på Turgutreis Kos ruten mellom Tyrkia og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Turgutreis - Kos Fergeselskaper

  • Bodrum Express
    • 7 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris
  • Dentur Avrasya
    • 7 Ukentlige Avganger 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Turgutreis Kos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Kos Guide

Kos er en gresk øy som ligger i Egeerhavet på den sørlige siden av øya Kalymnos og den nordlige delen av øya Nisyros. Øya, som bare ligger 5 km fra den tyrkiske kysten, er den tredje største av Dodekanesene. Kos er et velkjent og populært feriemål, og her kan man nyte øyas strender. Kos var en av de første greske øyene, som anerkjente fordelen av turisme og som et resultat ble mange hotell bygget langs øyas strender og sandete kystlinje i sør og øst. Sykling er en populær aktivitet på Kos, siden øyas terreng er flatt og fordi det er mange sykkelleie forretninger på hele øya, samt dedikert sykkelstier mellom noen av de større hotellene.
Det er en daglig fergeforbindelse mellom Kos og Pireus, samt mellom Kos og resten av Dodekanesene, øyene i det nordlige Egeerhavet og Tyrkia.