Ikaria

Slik bookes ferger fra Ikaria til Dodekanesene

Det er flere fergeoverfarter fra Ikaria til Dodekanesene. Ferger knytter pt. 1 havn på Ikaria med 10 havner på Dodekanesene.

Det er 23 avganger ukentlig på 10 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tar omkring 55 Minutter (Agios Kirikos til Patmos ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Ikaria og Dodekanesene. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Ikaria Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Om Ikaria:

Ikaria, også kjent som Icaria er en gresk øy i Egeerhavet, sørvest av Samos.

Ikaria avspeiler en balanse mellom natur, frihet, tid og utvikling.

I Ikaria ble navngitt som av CNN som det beste beste greske øy for naturelskere, og tilbyr natur, skjønnhet, fantastiske fjelllandskap, uspolerte strender og vennlige mennesker.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.