Ikaria

Slik bookes ferger fra Ikaria til Dodekanesene

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Ikaria til Dodekanesene. Det er 3 fergeselskaper med samlet 19 fergeruter som knytter Agios Kirikos til Patmos & Evdilos til Kalymnos , Kastelorizo, Kos, Lipsi, Nisyros, Patmos, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos.

Den raskeste ruten mellom Ikaria og Dodekanesene er Agios Kirikos til Patmos med en seiltid på ca. 55 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Ikaria Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Om Ikaria:

Ikaria, også kjent som Icaria er en gresk øy i Egeerhavet, sørvest av Samos.

Ikaria avspeiler en balanse mellom natur, frihet, tid og utvikling.

I Ikaria ble navngitt som av CNN som det beste beste greske øy for naturelskere, og tilbyr natur, skjønnhet, fantastiske fjelllandskap, uspolerte strender og vennlige mennesker.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.