De Egeiske Øyer

Slik bookes ferger fra De Egeiske Øyer til Dodekanesene

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra De Egeiske Øyer til Dodekanesene. Det er 3 fergeselskaper med samlet 48 fergeruter som knytter Pythagorio til Agathonisi , Agios Kirikos til Patmos , Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos, Fournoi til Patmos , Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos, Pythagorio til Agathonisi , Arki, Patmos, Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Rhodos & Astypalea, Agios Kirikos til Patmos , Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos, Fournoi til Patmos , Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos, Chios til Patmos & Leros, Limnos (Myrina) til Patmos & Leros, Mytilene til Patmos & Leros, Vathi til Patmos , Kos, Rhodos & Leros & Agios Kirikos til Patmos , Lipsi, Leros, Kalymnos, Kos, Kastelorizo, Nisyros, Rhodos, Symi (Simi) & Tilos.

Den raskeste ruten mellom De Egeiske Øyer og Dodekanesene er Pythagorio til Agathonisi med en seiltid på ca. 35 Minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

De Egeiske Øyer Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Ferger fra De Egeiske Øyer til Dodekanesene

Om De Egeiske Øyer:

De egeiske øyer ligger i Egeerhavet, mellom sør og østsiden av fastlands-Hellas og vestsiden av Tyrkia.

Det store området som dekkes av de egeiske øyer omfatter Kykladene, Dodekanesene, Nord-egeiske øyer, de Saroniske øyer, Sporadene, Kreta og de joniske øyer og Euboea. Øygruppen omfatter noen av de mest populære feriemålene som Kreta, Lemnos, Lesvos, Chios, Samos og Rhodos.

De egeiske øyer blir ofte sett på som den viktigste for gresk kultur og tradisjon. I tillegg til det åpenbare appellerende, sol og sand. Besøkende er tiltrukket av de tradisjonelle landsbyene hvitkalkede hus, så vel som de imponerende monumentene fra den forhistoriske sivilisasjonen som blomstret her.

Ferger er den primære metoden for å reise rundt øyene, og gjør det enkelt å komme seg rundt regionen.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.