Nisyros til Astypalea Ferge

Nisyros Astypalea fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 5 timer 35 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 40 min.

Det er 2 Uke overfarter på Nisyros Astypalea ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Nisyros - Astypalea Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 35 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 40 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Nisyros Astypalea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Nisyros Astypalea ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Nisyros Guide

Øya Nisyros er beliggende i Dodekansene i Egeerhavet mellom de nærliggende øyene Kos og Tilos. Øyas kyst har et par sandstrender, som generelt ligger på den nordøstlige dleen av øya, men generelt er Nisyros kyst preget av steinete strender. Øyas vulkan er aktiv, men heldigvis for turister, går den ikke i utbrudd og Fumaroles kan finnes på kratrene.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til de andre øyene i Dodekanesene. Det er også fergeforbindelser til Kykladene og Kreta, men som regel via en annen øy.

Astypalea Guide

Den greske øya Astypalea ligger i det østlige Egeerhavet og er en av de 12 øyene som utgjør Dodekanesene. Øya, som ligger på det punktet hvor Dodekanesene møter Kykladene, har en lang historie og er karakterisert ved typisk greske hvitkalkede landsbyer og deilige strender.

Øyas hovedstad og havn er Chora, som betraktes som å være en av de mest maleriske byene i Egeerhavet. Byen ligger på toppen av en klippe som raker ut i havet og danner to bukter. Kneisende over Chora er et slotte med de hvite kuplene av Evangelistria og Agios Georgios kirker, som er synlige over murene. Omkring slottet ligger hus med hvitkalkede vegger, blå dører og vinduer og tre balkonger.

Øya er forbundet til Pireus og de andre øyene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.