Diafani til Kasos Ferge

Diafani Kasos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 3 timer 25 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 1 time 25 min.

Det er 2 Uke overfarter på Diafani Kasos ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Diafani - Kasos Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 25 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 1 time 25 min
    • Få pris

Diafani Guide

Diafani er en kystby og havn, som ligger på den greske ø Karpathos, som er den nest største av de Dodekanesiske øyer i det sørøstlige Egeerhavet. Øya ligger omkring 50 km sørvest fra Rhodos og har 11 landsbyer, hvorav den ene er Diafani i den nordlige delen. Øyas kjennetegn er forrevne fjell i nord, fruktbare mark i sør og ville blomster om vinteren og våren. Mellom øyas forrevne fjell finner man fantastiske strender.

Øyas sjarmerende historie er blitt bevart til en viss grad på grunn av sin forholdvis avsides beliggenhet. Øya har klart å bevare mange av sine tradisjonelle former.

Karpathos er knyttet til de omkringliggende øyene og fastlandet med ferge. Fergene seiler til og fra Piræus via Kreta og Rhodos.

Kasos Guide

Den greske øya Kasos er den sørligste av Dodekanesene og har en historie som er tett forbundet med den nærliggende øya Kreta. Øyas første innbyggere menes å ha vært fønikerne, mens Homer inkluderte øya som en av øyene som deltok i den torjanske krigen. Den lille øya har hatt en betydelig flåte nærvær og brukte flåten sin til å delta i revolusjonen i 1821, som dessverre resulterte i sin fullstendige ødeleggelse av tyrkene i 1824.

Øyas nye historie er forbundet med resten av øyene i Dodekanesene, inntil de alle ble forent med Hellas i 1948. Mange av øyas beboere, og de av Karpathos, utvandret til Amerika og Egypt, hvor de arbeidet med oppføringen av Suezkanalen i midten av det 19. århundret.

Kasos kan nås med ferge fra Pireus, Kreta (Sitia, Agios Nikolaos), Rhodos, Halki og Karpathos.