Rhodos til Kasos Ferge

Rhodos Kasos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 ganger Uke, Anek Lines 2 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 4 Uke overfarter på Rhodos Kasos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rhodos - Kasos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 1 Ukentlig Avgang 5 t 25 min
  • Få pris
 • Anek Lines
  • 2 Ukentlige Avganger 8 t 15 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 1 Ukentlig Avgang 4 t
  • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Kasos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Kasos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Kasos Guide

Den greske øya Kasos er den sørligste av Dodekanesene og har en historie som er tett forbundet med den nærliggende øya Kreta. Øyas første innbyggere menes å ha vært fønikerne, mens Homer inkluderte øya som en av øyene som deltok i den torjanske krigen. Den lille øya har hatt en betydelig flåte nærvær og brukte flåten sin til å delta i revolusjonen i 1821, som dessverre resulterte i sin fullstendige ødeleggelse av tyrkene i 1824.

Øyas nye historie er forbundet med resten av øyene i Dodekanesene, inntil de alle ble forent med Hellas i 1948. Mange av øyas beboere, og de av Karpathos, utvandret til Amerika og Egypt, hvor de arbeidet med oppføringen av Suezkanalen i midten av det 19. århundret.

Kasos kan nås med ferge fra Pireus, Kreta (Sitia, Agios Nikolaos), Rhodos, Halki og Karpathos.