Kasos til Rhodos Ferge

Kasos Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 ganger Uke, Anek Lines 3 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 5 Uke overfarter på Kasos Rhodos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Kasos - Rhodos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 1 Ukentlig Avgang 4 t 20 min
  • Få pris
 • Anek Lines
  • 3 Ukentlige Avganger 8 t 10 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 1 Ukentlig Avgang 3 t 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Kasos Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kasos Rhodos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kasos Guide

Den greske øya Kasos er del av Dodekanesene og ligger i det sørøstlige Egeerhavet. Øya er beliggende på den sørvestlige delen av Karpathos, mellom Karpathos og Kreta. Den lille øya, som måler omkring 50 kvadratkilometer, har bare omkring 1000 innbyggere og er fjellrik, med den høyeste toppen stående 500 meter over havets overflate. Det er fem landsbyer på øya; Fry, Agia Marina, Panagia, Poli og Arvanitochori. Øyas havn ligger i landsbyen Fry. Øya har klart å bevare sin naturlige identitet, hovedsakelig på grunn av at det ikke er så mye turisme her. Besøkende til øya kan nyte kvaliteten av fisker, lokalt produserte oster og vennlig gjestfrihet.

Det er omkring 100 kirker på øya, som bærer vitnesbyrd om dens dype religiøse tro.

Det er fergeforbindelser fra øya til Piræus, Kreta, Rhodos, Halki og Karpathos.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.