Sky Marine
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Sky Marine

Sky Marine, tidligere kjent som Dodekaneserne Flying Dolphins, forbinder de tyrkiske byene Fethiye og Bodrum med de greske øyene Rhodos og Kos i øygruppen Dodekanesene.

Sky Marine bruker en høyhastighets hydrofoil kalt Ibiscus, med en toppfart på trettito knop. Den kan frakte over hundre og tretti passasjerer og ble designet med et omfattende utvalg av sikkerhets- og telekommunikasjonsutstyr, som sikrer at hver seiling er rask, komfortabel og helt stressfri.

Når du reiser med Sky Marine, er øya Rhodos, som ligger litt over sytten kilometer fra den tyrkiske kysten, bare en og en halv time fra Fethiye.

Selskapet tilbyr noen av de raskeste fergeoverfartene i Hellas, så det kunne ikke vært enklere å hoppe mellom de vakre Dodekanesene og noen av de mest pittoreske havnebyene på den turkise kysten sørvest i Tyrkia.

Med directferries.no kan du sammenligne Sky Marine seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Om bord Sky Marine

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.