Fethiye til Rhodos Ferge

Fethiye Rhodos fergeruten knytter Tyrkia med Dodekanesene. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Sky Marine. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Fethiye Rhodos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Fethiye - Rhodos Fergeselskaper

  • Sky Marine
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Fethiye Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Fethiye Guide

Fethiye ere n by i Mugla i den egeiske delen av Tyrkia som ofte omtales som “den uberørte jomfrue av lysets land”.

Med beliggenheten sin ved Tyrkias solskinnskyst og noen av de vakreste strendene i den egeiske regionen, er Fethiye et av Tyrkias best kjente turistsenter og er særlig populær i sommersesongen. Byen har en befolking på 50.000.

Med 300 solskinnsdager i året, fantastisk mat og gode steder å besøke, er Fethiya det perfekte feriemålet for alle.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.