Rhodos til Fethiye Ferge

Rhodos Fethiye fergeruten knytter Dodekanesene med Tyrkia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Sky Marine. Det er opp til 7 avganger Uke med seiltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Rhodos Fethiye fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Rhodos - Fethiye Fergeselskaper

  • Sky Marine
    • 7 Ukentlige Avganger 1 time 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Fethiye priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre på denne ruten. De viste prisene er per person.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Fethiye Guide

Fethiye ere n by i Mugla i den egeiske delen av Tyrkia som ofte omtales som “den uberørte jomfrue av lysets land”.

Med beliggenheten sin ved Tyrkias solskinnskyst og noen av de vakreste strendene i den egeiske regionen, er Fethiye et av Tyrkias best kjente turistsenter og er særlig populær i sommersesongen. Byen har en befolking på 50.000.

Med 300 solskinnsdager i året, fantastisk mat og gode steder å besøke, er Fethiya det perfekte feriemålet for alle.