Tilos til Astypalea Ferge

Tilos Astypalea fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 6 timer 50 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 25 min.

Det er 2 Uke overfarter på Tilos Astypalea ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Tilos - Astypalea Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t 50 min
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 1 Ukentlig Avgang 3 t 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Tilos Astypalea priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Tilos Astypalea ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Tilos Guide

Den greske øya Tilos er del av Dodekanesene i Egeerhavet og ligger halvveis mellom øya Kos og Rhodos. Øyas landskap er preget av fjell, bretter og sletter, hvor besøkende kan se omkring 400 arter av urter og blomster. Hele øya er en stor økologisk park og er beskyttet av internasjonal traktater.

Øyas største by og havn er Livadia, hvor besøkende vil finne restene av et slott, ødt steinhus, bysantinske kirker og brolagte gater. Selv om Livadia er den største byen, er øyas hovedstad Megalo Chorio, som ligger omkring 2 km fra Livadia.

Det er ferger til Piræus, Rhodos og de andre øyer i Dodekanesene.

Astypalea Guide

Den greske øya Astypalea ligger i det østlige Egeerhavet og er en av de 12 øyene som utgjør Dodekanesene. Øya, som ligger på det punktet hvor Dodekanesene møter Kykladene, har en lang historie og er karakterisert ved typisk greske hvitkalkede landsbyer og deilige strender.

Øyas hovedstad og havn er Chora, som betraktes som å være en av de mest maleriske byene i Egeerhavet. Byen ligger på toppen av en klippe som raker ut i havet og danner to bukter. Kneisende over Chora er et slotte med de hvite kuplene av Evangelistria og Agios Georgios kirker, som er synlige over murene. Omkring slottet ligger hus med hvitkalkede vegger, blå dører og vinduer og tre balkonger.

Øya er forbundet til Pireus og de andre øyene i Dodekanesene, Kykladene og Kreta.