Rhodos til Karpathos Ferge

Rhodos Karpathos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 4 ganger Uke, Anek Lines 2 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger Uke.

Det er 9 Uke overfarter på Rhodos Karpathos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Rhodos - Karpathos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 4 Ukentlige Avganger 3 t 40 min
  • Få pris
 • Anek Lines
  • 2 Ukentlige Avganger 5 t 50 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 3 Ukentlige Avganger 2 t 25 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Karpathos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Karpathos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Karpathos Guide

Den greske øya Karpathos ligger i Egeerhavet og er den nest største av Dodekanesene. Øya ligger mellom de nærliggende øyene Kreta og Rhodos og er anerkjent for å være en av de mest spektakulære greske øyene. I motsetning til mange av naboene sine, og sannsynligvis som følge av dens relativt avsides beliggenhet, begynte Karpathos bare å utvikle seg i de siste tiår. Men den utviklingen som har funnet sted, er stort sett begrenset til de sørlige delene av øya. De nordlige og sentrale delene av øya har bevart ektheten deres og er stort sett uspolert, med vakre små landsbyer som synes langt vekk fra turisme. Øyas mest berømte funksjoner er nok strendene dens med gylden sand og krystallklart hav. Øya er populær blant familier og vandrere, som liker å utforske de mange vandrestiene på tvers av øya.

Det er ferger fra Karpathos til Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.