Tyrkia

Slik bookes ferger fra Tyrkia til Dodekanesene

Det er 3 fergeruter mellom Tyrkia og Dodekanesene med 22 avganger ukentlig. Sky Marine leverer 2 ruter, Fethiye til Rhodos seiler 7 avganger ukentlig & Bodrum til Kos omkring 7 ganger ukentlig. Sea Dreams leverer 1 rute, Marmaris til Rhodos som seiler 8 ganger ukentlig.

Regelmessigheten og varigheten av overfarter kan variere fra tid til annen, slik at vi anbefaler at du bruker pris-søk vår for overfarter fra Tyrkia til Dodekanesene for å sjekke informasjon.

Tyrkia Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Ferger fra Tyrkia til Dodekanesene

Om Tyrkia:

Tyrkia er et transkontinentalt land, som hovedsakelig er beliggende i det vestlige Asia, med en liten del av landet i det sørøstlige Europa. Landet har en kyst ved Middelhavet mot sør, Egeerhavet mot vest og Svartehavet mot nord.

Alle deler av Tyrkia er fulle av gamle ruiner og arkitektonisk arv. Fra Anatolia, hvor den tidligste bosetningen i landet ble funnet, til marmor ruiner av hundrevis av byer, templer og monumenter etterlatt av gamle grekere og romere. Det er nok så mye å utforske i Tyrkia.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.