Tyrkia

Slik bookes ferger fra Tyrkia til Dodekanesene

Det er flere fergeoverfarter fra Tyrkia til Dodekanesene. Ferger knytter pt. 4 havner i Tyrkia med 3 havner på Dodekanesene.

Det er 51 avganger ukentlig på 5 fergeruter som leveres av 4 fergeselskaper, inkludert Sky Marine, Sea Dreams, Bodrum Express & Dentur Avrasya. Den kortest overfart tar omkring 20 Minutter (Bodrum til Kos ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Tyrkia og Dodekanesene. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Tyrkia Dodekanesene kart

Trykk her for kart

Om Tyrkia:

Tyrkia er et transkontinentalt land, som hovedsakelig er beliggende i det vestlige Asia, med en liten del av landet i det sørøstlige Europa. Landet har en kyst ved Middelhavet mot sør, Egeerhavet mot vest og Svartehavet mot nord.

Alle deler av Tyrkia er fulle av gamle ruiner og arkitektonisk arv. Fra Anatolia, hvor den tidligste bosetningen i landet ble funnet, til marmor ruiner av hundrevis av byer, templer og monumenter etterlatt av gamle grekere og romere. Det er nok så mye å utforske i Tyrkia.

Om Dodekanesene:

Dodekansene i det sørøstlige Egeerhavet er en gruppe av 12 store øyer og mange mindre øyer, beliggende tett på Tyrkias vestkyst i det mest solrike hjørnet av Hellas.

Øyene kan skryte av krystallklart vann, sandstrender, bysantinske og middelalderske monumenter og unik tradisjonell bebyggelse Den historiske hovedstaden Rhodos tilbyr ikke bare vakre strender, men også en storslått gammel by full av vakkert bevarte middelalderske skatter.