Kasos til Karpathos Ferge

Kasos Karpathos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 3 ganger Uke, Anek Lines 3 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 7 Uke overfarter på Kasos Karpathos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Kasos - Karpathos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 3 Ukentlige Avganger 1 time 10 min
  • Få pris
 • Anek Lines
  • 3 Ukentlige Avganger 1 time 40 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 1 Ukentlig Avgang 45 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Kasos Karpathos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kasos Karpathos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kasos Guide

Den greske øya Kasos er del av Dodekanesene og ligger i det sørøstlige Egeerhavet. Øya er beliggende på den sørvestlige delen av Karpathos, mellom Karpathos og Kreta. Den lille øya, som måler omkring 50 kvadratkilometer, har bare omkring 1000 innbyggere og er fjellrik, med den høyeste toppen stående 500 meter over havets overflate. Det er fem landsbyer på øya; Fry, Agia Marina, Panagia, Poli og Arvanitochori. Øyas havn ligger i landsbyen Fry. Øya har klart å bevare sin naturlige identitet, hovedsakelig på grunn av at det ikke er så mye turisme her. Besøkende til øya kan nyte kvaliteten av fisker, lokalt produserte oster og vennlig gjestfrihet.

Det er omkring 100 kirker på øya, som bærer vitnesbyrd om dens dype religiøse tro.

Det er fergeforbindelser fra øya til Piræus, Kreta, Rhodos, Halki og Karpathos.

Karpathos Guide

Den greske øya Karpathos ligger i Egeerhavet og er den nest største av Dodekanesene. Øya ligger mellom de nærliggende øyene Kreta og Rhodos og er anerkjent for å være en av de mest spektakulære greske øyene. I motsetning til mange av naboene sine, og sannsynligvis som følge av dens relativt avsides beliggenhet, begynte Karpathos bare å utvikle seg i de siste tiår. Men den utviklingen som har funnet sted, er stort sett begrenset til de sørlige delene av øya. De nordlige og sentrale delene av øya har bevart ektheten deres og er stort sett uspolert, med vakre små landsbyer som synes langt vekk fra turisme. Øyas mest berømte funksjoner er nok strendene dens med gylden sand og krystallklart hav. Øya er populær blant familier og vandrere, som liker å utforske de mange vandrestiene på tvers av øya.

Det er ferger fra Karpathos til Pireus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.