Karpathos
Rhodos
Ferger til Dodekanesene
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Karpathos til Rhodos Ferge

Karpathos Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 3 ganger Uke, Blue Star Ferries 4 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 3 ganger Uke.

Det er 10 Uke overfarter på Karpathos Rhodos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

 • Hvor lang tid tar fergen fra Karpathos til Rhodos?

  Fergetiden fra Karpathos til Rhodos er omtrent 4h. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.
 • Hvor mye koster fergen fra Karpathos til Rhodos?

  Fergeprisen fra Karpathos til Rhodos kan variere avhengig av sesong. Gjennomsnittsprisen for en ferge fra Karpathos til Rhodos er 40 €.
 • Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Karpathos og Rhodos?

  Det er 3 populære fergeoperatører for Karpathos til Rhodos. Disse er
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
 • Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Karpathos til Rhodos?

  Bestill ferger fra Karpathos til Rhodos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.
 • Kan du reise som fotpassasjer på fergen fra Karpathos til Rhodos?

  Ja, du kan reise som fotpassasjer på fergen Karpathos til Rhodos med
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
 • Kan du ta med bilen din på fergen fra Karpathos til Rhodos?

  Ja, du kan reise med et kjøretøy fra Karpathos til Rhodos med
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
 • Kan du ta med kjæledyr på fergen fra Karpathos til Rhodos?

  Ja, kjæledyr er tillatt om bord på fergen. Du kan trenge et kjæledyrpass og andre dokumenter for å ta med deg den pelskledde bestevennen din. For øyeblikket kan du ta med kjæledyr på ferger med
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries
 • Hva er avstanden fra Karpathos til Rhodos?

  Avstanden mellom Karpathos til Rhodos er omtrent 78 nautiske mil.

Karpathos Guide

Den greske øya Karpathos er del av Dodekanesene og ligger i det østlige Egeerhavet. Dens relativt avsides beliggenhet har betydd at øya har klrt å bevare mange tradisjoner og skikker, tradisjonelle kjoler og dialekt, som ligner dialekten fra den greske øya Kreta og Kypros.

Den nordlige delen av øya har mange forrevne fjell, men i den sørlige delen er øya ganske fruktbar, og besøkende kan se mange ville blomster om vinteren og våren. Øyas klippeområder er preget av vakre strender, som er stille og ofte beliggende mellom øyas klipper. Øyas strender avviker vesentlig fra hverandre, avhengig av plasseringen deres. Østkystens strender har tendens til å være mindre og gruslagt, men ikke for blåsende. Strendene på den sørlige kyst har tendens til å ha fin hvit sand, akkurat som strendene på vestkysten, selv om disse bare er gode, når vinden ikke er for sterk. Strendene på nordkysten er vanskelige å komme til og bare tilgjengelige med båt eller jeep.

Det er fergeforbindelser mellom Karpathos og Piræus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.


Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.


Karpathos til Rhodos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 04/12/2023 og 10.12.2023.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Blue Star Ferries 08:30 13:10 4 timer 40 minutter onsdag
Blue Star Ferries 10:45 15:25 4 timer 40 minutter Fri
Blue Star Ferries 11:40 17:35 5 timer 55 minutter Torsdag
Blue Star Ferries 12:45 16:25 3 timer 40 minutter Sol

Ombord på fergene

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.