Karpathos til Rhodos Ferge

Karpathos Rhodos fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 1 ganger Uke, Anek Lines 3 ganger Uke & SeaJets servicen er tilgjengelig opp til 1 ganger Uke.

Det er 5 Uke overfarter på Karpathos Rhodos overfarten mellom Dodekanesene og Dodekanesene og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Karpathos - Rhodos Fergeselskaper

 • Blue Star Ferries
  • 1 Ukentlig Avgang 5 t 55 min
  • Få pris
 • Anek Lines
  • 3 Ukentlige Avganger 5 t 45 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 1 Ukentlig Avgang 2 t 55 min
  • Få pris

Gjennomsnittlige Karpathos Rhodos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Karpathos Rhodos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Karpathos Guide

Den greske øya Karpathos er del av Dodekanesene og ligger i det østlige Egeerhavet. Dens relativt avsides beliggenhet har betydd at øya har klrt å bevare mange tradisjoner og skikker, tradisjonelle kjoler og dialekt, som ligner dialekten fra den greske øya Kreta og Kypros.

Den nordlige delen av øya har mange forrevne fjell, men i den sørlige delen er øya ganske fruktbar, og besøkende kan se mange ville blomster om vinteren og våren. Øyas klippeområder er preget av vakre strender, som er stille og ofte beliggende mellom øyas klipper. Øyas strender avviker vesentlig fra hverandre, avhengig av plasseringen deres. Østkystens strender har tendens til å være mindre og gruslagt, men ikke for blåsende. Strendene på den sørlige kyst har tendens til å ha fin hvit sand, akkurat som strendene på vestkysten, selv om disse bare er gode, når vinden ikke er for sterk. Strendene på nordkysten er vanskelige å komme til og bare tilgjengelige med båt eller jeep.

Det er fergeforbindelser mellom Karpathos og Piræus, Rhodos, Heraklion, Milos, Anafi, Sitia, Santorini, Chalki og Kasos.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og er populær blant turister, særlig fordi den nyter omkring 300 solskinnsdager i året. Øya ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nord av øta Kreta og sørøst for Athen. Øya har alle fasilitetene til å gjøre den til et populært turistmål med en vakker kystlinje, masse av kultur og et livlig natteliv.

Øyas største by, Rhodos Town, er mye sjarmerende og besøkender vil se enorme middelalderske befestninger og smale smug som er fulle av karakter. Øyas strender er nok den største attraksjonen og grunn til at den er så populær. Mange av strendene ligger på den østlige bredden og Lindos skille seg ut, da den tilbyr den beste strekningen av sand og småsteiner, og er tett på Megali Paralia.

Det er daglige fergeforbindelser fra Rhodos til Pireus. Om sommeren er det også fergeforbindelser til resten av Dodekanesene, samt Kreta og Kykladene.