Rhodos til Diafani Ferge

Rhodos Diafani fergeruten knytter Dodekanesene med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Anek Lines seiler opp til 1 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 40 minutter mens SeaJets servicen seiler pop til 1 avganger ukentlig med en seiltid fra 2 t 30 min.

Det er 2 Uke overfarter på Rhodos Diafani ruten mellom Dodekanesene og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Rhodos - Diafani Fergeselskaper

  • Anek Lines
    • 1 Ukentlig Avgang 4 t 40 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 2 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Rhodos Diafani priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Rhodos Diafani ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Rhodos Guide

Den greske øya Rhodos er den største av Dodekanesene og ligger i den østlige delen av Egeerhavet, nordøst for øya Kreta og sørøst for Athen. Øya er også en kort avstand ut for Tyrkia. Rhodos by er øyas hovedstad og største by, og dens gamle bydel er et rikt gobeleng, som består av forskjellige sivilisasjoner og kulturer. Byens middelalderske murer, dens bygninger, porter og smale smug, gamle hus og travle torg får en til å føle at man er trådt tilbake tusen av år. Utenfor Rhodos by har øya en rekke små landsbyer og badebyer som er populære blant turister. Hovedbyene er Faliraki, Lindos, Kremasti, Pefkos, Archangelos, Haraki, Koskinou, Afantous, Paradisi, Trianta og Embona.

Fra øyas havn er det fergeforbindelser til Piræus, resten av Dodekanesene, Kykladene og Kreta.

Diafani Guide

Den greske byen Diafani ligger på øya Karpathos, som er beliggende i den sørlige delen av Dodekanesene mellom øyene Kreta og Rhodos. Som den nest største av de Dodekanesiske øyer, strekker Karpathos sig omkring 300 km2, og terrenget er preget av fjell. Det høyeste fjellet er Kali Limni, som ligger 1214 meter over havets overflate. På skråningene av av fjellene er fontener, vinmarker, skoger, oliventrær og mange andre slags frukttrær. Populær blant turister er de klippehulene som er hjem til Middelhavsmunkeselene. Øyas første innbygger, ifølge mytologien, var Lapetos, sønn av Uranus og Gaea (Himmel og Jord).

Øya kan føre tilbake historien sin til den yngre steinalderen og er ett forbundet med historien av Rhodos og de andre øyene i Dodekanesene. Øyas karakter er blitt sterkt påvirket av dem, det erobret den, herunder tyrkene og italienene.