Pireus til Patmos Ferge

Pireus Patmos fergeruten knytter Athen med Dodekanesene og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Blue Star Ferries seiler opp til 7 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 7 timer 5 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t 45 min.

Det er 9 Uke overfarter på Pireus Patmos ruten mellom Athen og Dodekanesene. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Pireus - Patmos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 7 Ukentlige Avganger 7 t 5 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 7 t 45 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Pireus Patmos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Pireus Patmos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Pireus Guide

Havnebyen Pireus ligger i Hellas på Saroniabukta i Attika-regionen, og er en del av byområdet til Athen. Athen sentrum er bare 12 km unna. I Pireus sentrum er det som oftest trafikkork, og av den grunn er det mange turister som ikke besøker byen. Område har det som vanlige steder har; banker, offentlige bygg, fotgjengerområder og handlegater. Området rundt Zea Marina og Mikrolimano- havnen har de beste stedene i byen, her finner du fine restauranter, kafeer og barer.
Pireus er Hellas sin hovedhavn, den største i Europa, og tredje største i verden. Her holder også Hellas sine maritime selskap til og handelsflåten i landet. For ikke så lenge siden ble havneområdet oppusset. Nå finnes det en minibank, kontor for veksling av valuta, restauranter, kafeer, barer og reisebyråer som selger billetter til hurtigbåter. Fra denne havnen kan du reise til steder som Kreta, Kykladene, Dodekanesene, øst Hellas og nord og øst i Egeerhavet.

Patmos Guide

Den greske øya Patmos er del av Dodekanesene og ligger i Egeerhavet, ut for Tyrkias vestkyst. Skala er øyas havneby og også plasseringen for mange av de mest populære attraksjonene. Nord for Skala ligger Meloi Beach som er malerisk og skygget av trær. I landsbyen Hora ligger klotseret St. John, som er populær.