Chios til Cesme Ferge

Chios Cesme fergeruten knytter De Egeiske Øyer med Tyrkia. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Turyol. Det er opp til 14 avganger Uke med seiltid fra ca. 35 Minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Chios Cesme fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Chios - Cesme Fergeselskaper

  • Turyol
    • 14 Ukentlige Avganger 35 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Chios Cesme priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Chios Cesme ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Chios Guide

Chios er den 5. største greske øya i Egeerhavet, og ligger omkring 7 km fra den anatolske kysten og er skilt fra Tyrkia av Chios smug. Chios ble bygget omkring den gamle havnen og midderalderborg det ble bygget under venetianske og ottomansk herredømme. Noen rester som er blitt funnet, daterer tilbake til år 2000 f.kr. Populære attraksjoner på øya inkluderer Chios bysantinske museum, det arkeologiske musset i Chios, dens middelalderske landsbyer og klosteret New Moni, fra det 11. århundret, som er et Unesco verdensarv område.

Øya er hovedsakelig fjellrik, selv om det er et par daler på den sørlige og østlige delen av øya. Chios har et typisk middelhavsklima med milde vintre og varme, tørre somre og er kjent for sitt maleriske landskap.

Chios, og de andre øyene i Egeerhavet, er generell knyttet til havner i Piræus og Rafina, Kykladene, herunder Syros, Tinos, Mykonos og Andros, og Rhodos.

Cesme Guide

Kystbyen og havnen Cesme ligger i den vestlige delen av Izmir i Tyrkia. De rene strendene, det krystallklare vannet, de deilige restaurantene og det behagelige klimaet gjør alt sammen Cesme til et av de mest populære feriestedene i Tyrkia.

Beliggende i byens senter er den genovesiske festningen som daterer tilbake til det 14. århundret, og som senere ble restaurert av osmannerne i det 16. århundret. Ved siden av festningen er Caravanserai, som ble bygget av Suleyman Magnificent i det 16. århundret, og senere ble omdannet til et hotell under restaureringen av Agios Haralambos Kirken, som Amir Caka Art Museum i det 19. århundret.

Besøkender kan ta en båt tur for å besøke de mange øyene omkring Cesme. For natteravne, har byen mange diskoteker, bar og kaféer.