Ertürk Lines
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Ertürk Lines

Ertürk Lines driver høyhastighetsferger mellom den tyrkiske havnen i Cesme, ved den anatoliske kysten og den greske øya Chios i Egeerhavet.

Ertürk Lines ble etablert som Ertürk Travel & Shipping i 1960 i Izmir, Tyrkia. Tjenesten ble satt opp som en tjeneste for kjøretøy og passasjerer mellom Tyrkia og Hellas. Mot slutten av 1970-tallet og begynnelsen av 1980-tallet vokste selskapet eksponentielt, og ble snart medlem av den tyrkiske reisebyråforeningen. Dette er noe som bare tildeles ledende selskap innen reise. Ertürk Lines har vennlige og kunnskapsrike medarbeidere som er dedikerte og som sikrer de som reiser en best mulig service.

Gjennnomsnittreisetiden er bare tjue minutter, og av den grunnen tilbyr Ertürk Lines noen av de raskeste og hyppigste forbindelsene mellom Tyrkia og Hellas. I tillegg til kunnskapsrikt mannskap ombord har de også både innendørs- og utendørs sittegrupper, salonger med moderne møbler og en liten buffetlignende kafeteria.

Med directferries.no kan du sammenligne Ertürk Lines seilplaner og priser med andre alternative fergeselskaper, før du velger den beste løsningen for reisen din.

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.