Lavrio til Mesta Ferge

Lavrio Mesta fergeruten knytter Athen med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SeaJets. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 6 Timer.

Seiltiden og hyppigheten for Lavrio Mesta fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Lavrio - Mesta Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 6 t
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lavrio Mesta priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lavrio Mesta ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Lavrio Guide

Den greske byen Lavrio, eller Laurium, som den noen ganger kalles, ligger i Attikaregionen i den sørøstlige delen av landet. Byen ligger omkring 60 km sørøst for Athen. Med en lang historie innen gruvedrift etter sølv, var byen på et tidspunkt en viktig inntektskilde for staten. Byens havn er en forstad til Athen, men er av mindre betydning enn havnen i Piræus.

Havnen i Larvrio er hjemsted for mange passasjerferger, lystbåter, kommersielle båter og fiskefartøyer. På grunn av plasseringen sin, har ferger til øyene i Kykladene og de egeiske øyer ikke en lang seiltid. Fra Lavrio er det fergeforbindelser til Kea /Tzia, Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgo, Tinos og Andros.