Agios Efstratios til Mesta Ferge

Agios Efstratios Mesta fergeruten knytter De Egeiske Øyer med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, SeaJets. Det er opp til 1 avganger Uke med seiltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Agios Efstratios Mesta fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Agios Efstratios - Mesta Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 1 Ukentlig Avgang 5 t 30 min
    • Få pris

Agios Efstratios Guide

Limnos, noen ganger kjent som Lemnos, er en gresk øy i Det Egeisk Hav. De tre hovedbyene på øya er Myrina på vestkysten og Moudros på den østlige bredden av en stor bukt midt på øya. Myrina er øyas hovedstad og er en by, som er kjent for sine vakre, tradisjonelle brosteinsbelagte smug, promenaden ved havet og sitt bysantinske slott. Det imponerende slottet som har utsikt over byen, ligger på en steinete og bratt halvøy. Det er mange ting å se og lage på øya. Det er Petrified Forest Nør Moudros, hvor man kan se forsteinede blader, frukt og palmetræer røtter som er omkring 20-22.000 år gamle. Det er også en forhistorisk arv av Poliochni, som menes å være den eldste neolittiske byen i Europa.

Det er fergeforbindelser fra Myrina til øyene Agios Efstratios, Lesvos og Samothrace, Piræus og Lavrio.