Lavrio til Agios Efstratios Ferge

Lavrio Agios Efstratios fergeruten knytter Athen med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 6 avganger Uke med seiltid fra ca. 7 timer 30 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Lavrio Agios Efstratios fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Lavrio - Agios Efstratios Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 6 Ukentlige Avganger 7 t 30 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Lavrio Agios Efstratios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Lavrio Agios Efstratios ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Lavrio Guide

Den greske byen Lavrio, eller Laurium, som den noen ganger kalles, ligger i Attikaregionen i den sørøstlige delen av landet. Byen ligger omkring 60 km sørøst for Athen. Med en lang historie innen gruvedrift etter sølv, var byen på et tidspunkt en viktig inntektskilde for staten. Byens havn er en forstad til Athen, men er av mindre betydning enn havnen i Piræus.

Havnen i Larvrio er hjemsted for mange passasjerferger, lystbåter, kommersielle båter og fiskefartøyer. På grunn av plasseringen sin, har ferger til øyene i Kykladene og de egeiske øyer ikke en lang seiltid. Fra Lavrio er det fergeforbindelser til Kea /Tzia, Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgo, Tinos og Andros.

Agios Efstratios Guide

Den lille greske øya Agios Efstratios ligger i Det Egeisk Hav, omkring 80 km nordvest fpr øya Lesbos og 30 km sør for øya Lemnos. Øyas eneste landsby er beliggende i en dal dannet av to uttørret elver, og dette er stedet hvor øyas beboere hadde kjøkkenhagene deres før et jordskjelv i 1968. Før jordskjelvet var øyas landsby plassert på toppen av en brett, over havnen, og besto av tradisjonelle steinhus. Men etter jordskjelvet ble beboene tvunget til å flytte av den daværende militær regjering. Noen av de gamle husene har overlevd og er blitt restaureret av noen av øyas nåværende beboere. En av de overlevende bygninger, Marasleios School 1909, er nå hjemstedet for Museum of Democracy. Bortsett fra den forlatte landsbyen, inkluderer andre populære attraksjoner på øya ruinene av den antikke byen Agios Minas og kirkene i Christos, Agios Nikolaos og Agios Vasileios, bygget i 1727.

Fra øyas havn er det fergeservicer til blant annet Skopelos, Alonnisos og Skyros.