Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Samos

Det er flere fergeoverfarter fra Dodekanesene til Samos. Ferger knytter pt. 9 havner på Dodekanesene med 2 havner på Samos.

Det er 33 avganger ukentlig på 10 fergeruter som leveres av 2 fergeselskaper, inkludert Dodekanisos Seaways & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tar omkring 35 minutter (Agathonisi til Pythagorio ).

Dette er en generell oversikt over de tjenestene som tilbys mellom Dodekanesene og Samos. For oppdatert informasjon, bruk vår Pris-søk.

Dodekanesene Samos kart

Trykk her for kart

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Samos:

Samos er en øy med unik natulig skjønnhet, som ligger i det østlige Egeerhavet, med Chios i nordvest og Dodekansene I sør.

Samos er en relativt stor øy med historiske steder spredt over hele øya. De sjarmerende grønne fjellene, som skaper en unik atmosfære, de eneløse vinmarkene, som produserer den berømte Samos vin og de valre kystene med rene hvite sandstrender, gjør alle Samos til et fantastisk sted å besøke.