Dodekanesene

Slik bookes ferger fra Dodekanesene til Samos

Det er ingen mangel på valgmuligheter når det kommer til ferge fra Dodekanesene til Samos. Det er 2 fergeselskaper med samlet 14 fergeruter som knytter Agathonisi til Pythagorio , Arki til Pythagorio , Patmos til Pythagorio & Vathi, Lipsi til Pythagorio , Leros til Pythagorio & Vathi, Kalymnos til Pythagorio , Kos til Pythagorio & Vathi, Symi (Simi) til Pythagorio , Rhodos til Pythagorio & Vathi, Astypalea til Pythagorio & Patmos til Pythagorio & Vathi.

Den raskeste ruten mellom Dodekanesene og Samos er Agathonisi til Pythagorio med en seiltid på ca. 35 minutter. Med så mange ruter å velge imellom, gjør vi det lett og sammenligner alle tilsvarende ruter i en søkning, slik at du raskt kan finne det du ønsker.

Dodekanesene Samos kart

Trykk her for kart

Om Dodekanesene:

Dodekansene er en gruppe på 12 greske øyer og 150 mindre øyer i Det Egeiske Hav, som markerer den østlige enden på Kretahavet. Øyene hører til den sørlige Sporadene øygruppe, og har en rikt historie med bysantinske kirker og middelalderske borger.

Den største og mest kjente øya i gruppen er Rhoodos, som også har den mest historiske betydningen som øygruppens historiske hovedstad.

Om Samos:

Samos er en øy med unik natulig skjønnhet, som ligger i det østlige Egeerhavet, med Chios i nordvest og Dodekansene I sør.

Samos er en relativt stor øy med historiske steder spredt over hele øya. De sjarmerende grønne fjellene, som skaper en unik atmosfære, de eneløse vinmarkene, som produserer den berømte Samos vin og de valre kystene med rene hvite sandstrender, gjør alle Samos til et fantastisk sted å besøke.