Mytilene til Limnos Ferge

Mytilene Limnos fergeruten knytter Lesbos med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Blue Star Ferries. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 4 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Mytilene Limnos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Mytilene - Limnos Fergeselskaper

  • Blue Star Ferries
    • 3 Ukentlige Avganger 4 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Mytilene Limnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Mytilene Limnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Mytilene Guide

Den greske byen Mytilene er hovedstaden og havnen på den sørøstlige kysten av øya Lesbos, som ligger i det nordøstlige Egeerhavet. Byens opprinnelse går tilbake til det 11. århundret fr. Kr., og den har en rekke neo-klassiske bygninger, både offentlige og private.

Lesbos øy har et areal på omkring 1600 m2 km og har ca. 320 km kyststrekning, noe som gjør den til Hellas tredje største øy. Mytilini-smuget skiller øya fra det tyrkiske fastlandet.

Mytilene havn har ferger til de nærliggende øyene Lemnos, Chios og Ayvalik og til tider til Dikili i Tyrkia. Havnen tjener også Piræus, Athen og Thessaloniki på fastlandet.