Vathi til Limnos Ferge

Vathi Limnos fergeruten knytter Samos med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 2 avganger Uke med seiltid fra ca. 13 timer 15 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Vathi Limnos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Vathi - Limnos Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 13 t 15 min
    • Få pris

Vathi Guide

Byen Vathi ligger på den greske øya Samos, som ligger i det nordlige Egeerhavet, og er øyas største by og hovedstad. Byen ble bygget omkring en stor bukt og er full av egeiske farger og atmosfære. Byen er hjemsted for en av tre havner på øya og ligger i den østlige delen av bukten, som også kalles Vathi. Limin Vatheos, eller Kato Vathi, som de lokale kaller den, er det mest livlige stedet på øya, særlig om sommeren. Det har vært mange arkologiske funn på øya, som bærer vitnesbyrd om fortiden dens. Populær blant turister er den historiske kirken Agios Spyridon, bygningen som huset parlamentet, rådhuset og det arkeologiske og bysantinske museet.

Det er fergeforbindelser fra havnen til det greske fastlandet og til mange andre greske øyer. Reisemål inkluderer Piræus, Ikaria, Chios, Mytiline, Kykladene og Dodekanesene.