Thessaloniki til Limnos Ferge

Thessaloniki Limnos fergeruten knytter Hellas med De Egeiske Øyer og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. SeaJets seiler opp til 2 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 4 timer 10 minutter mens Hellenic Seaways servicen seiler pop til 2 avganger ukentlig med en seiltid fra 7 t 15 min.

Det er 4 Uke overfarter på Thessaloniki Limnos ruten mellom Hellas og De Egeiske Øyer. Sammenlign nå og få den beste prisen!

Thessaloniki - Limnos Fergeselskaper

  • SeaJets
    • 2 Ukentlige Avganger 4 t 10 min
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 2 Ukentlige Avganger 7 t 15 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Thessaloniki Limnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Thessaloniki Limnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Thessaloniki Guide

Thessaloniki er den nest største byen i Hellas, og også hovedstaden i den makedonske regionen i landet. Byen ligger på den nordlige kanten av Thermaikos bukten og er avgrenset av Mount Chortiatis mot sørøst og Golften mot øst. Byen ble grunnlagt av Kassander av Mecedon i år 315 f.kr, og ble en viktig havneby i romertiden, da den ble den nest største og rikesten byen i det bysantinske riket. Byen ble erklært et Unesco verdensarv område på grunn av de mange bysantinske monumenter i byen. Det er også en rekke romerske, osmanske og sefardiske jødiske monumenter. Thessaloniki betraktes som den kulturelle hovedstaden i Hellas og har mange teatre og spillesteder.

Det er fergeforbindelser fra byens havn til Varthi via Lemnos, Mitilini og Chios og deretter videre til Kavala. Passasjerfasiliteter i havnen inkluderer venteværelser, kaféer, informasjonsskranker og offentlige telefoner.