Kavala til Limnos Ferge

Kavala Limnos fergeruten knytter Hellas med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 5 avganger Uke med seiltid fra ca. 3 timer 5 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Kavala Limnos fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Kavala - Limnos Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 5 Ukentlige Avganger 3 t 5 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Kavala Limnos priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Kavala Limnos ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Kavala Guide

Byen Kavala ligger i den østlige delen av Makedonia i det nordlige Hellas. Kavala ligger på bukten av samme navn, på tvers av den greske øya Thasos, og ca. 160 km fra Thessaloniki, 37 km fra Drama og 56 km fra Xanthi. Byen har en rik historie, og det er mange ting å se og gjøre her. Caste of Kavala ligger dominerende på toppen av halvøya. Gjentatte gjenoppbygginer og reparasjoner til slottets festningsverk har etterlatt spor på slottets vegger. I sin nåværende form, ble det bygget i den første halvparten av det 15. århundret på et fundament, som går tilbake til den bysantinske periode. Andre steder av interesse inkluderer Kamares (det gamle akvedukten), som ble bygget i den romerske/bysantinske perioden, Imaret og House og Mehmet Ali på den gamle rådhusplassen.

Ferger forbinder byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.