Oinousses til Chios Ferge

Oinousses Chios fergeruten knytter Hellas med De Egeiske Øyer. I øyeblikket er det bare 1 fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Hellenic Seaways. Det er opp til 3 avganger Uke med seiltid fra ca. 25 minutter.

Seiltiden og hyppigheten for Oinousses Chios fergerute kan variere fra sesong til sesong, slik at vi vil råde deg til å få den siste informasjonen via vår billett-søk.

Oinousses - Chios Fergeselskaper

  • Hellenic Seaways
    • 3 Ukentlige Avganger 25 min
    • Få pris

Gjennomsnittlige Oinousses Chios priser

De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Oinousses Chios ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Chios Guide

Den greske øya Chios ligger i den nordøstlige delen av Det Egeisk Hav, tett på Tyrkias kyst og motsatt av Erithrea halvøy, hvorfra den er avskilt av Chios smug. Øya har et areal på omkring 840 km2 og en befolkning på omkring 54.000. Øyas hovedstad heter også Chios og er hjemsted for omkring halvdelen av øyas befolkning. Populære attraksjoner på øya inkluderer det bysantinske museet, som ligger i en tidligere osmansk moské og er, hvor man kan se en perfekt kopi av det berømte maleriet ’Massacre at Chios’ av Delacroix. På øya er også det berømte biblioteket oppkalt etter Adamántios Korais og Naval Museum, hvor man kan se kopier av seilskip og damp båter.

Alternativt kan man ta en spsertur gjennom de vakre og smale gater i Kaloplitis og nyte de tidligere skipsredernes palé som strekker seg hele veien til Tampakika. Her finner man Loustiniani Palace og møllene som en gang tilhørte de gamle garveriene.

Fra Chios er det fergeforbindelser til Pireus, Thessaloniki, Kavala, Rhodos, Samos, Lemnos, Mytilene, Oinousses, Psara og Cesme.