Agios Efstratios
Limnos
Ferger til De Egeiske Øyer
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Agios Efstratios til Limnos Ferge

Agios Efstratios Limnos fergeruten knytter De Egeiske Øyer med De Egeiske Øyer og leveres for øyeblikket av 3 fergeselskaper. Hellenic Seaways seiler opp til 7 ganger Uke, SeaJets 2 ganger Uke & Aegean Sea Lines servicen er tilgjengelig opp til 2 ganger Uke.

Det er 11 Uke overfarter på Agios Efstratios Limnos overfarten mellom De Egeiske Øyer og De Egeiske Øyer og med 3 fergeselskaper, anbefaler vi at du sammenligner alle, for å finne den beste prisen.

Hvorfor bruke Direct Ferries?
category
Ferger fra 4412 ruter og 901 havner i verden
category
Mer enn 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årlig
category
Vi sjekker opp til 1 million priser for kundene våre daglig

Mest spurte spørsmål

Hvor lang tid tar fergen fra Agios Efstratios til Limnos?

Fergetiden fra Agios Efstratios til Limnos er omtrent 1h 20m. Seilingstiden kan variere fra sesong til sesong, så vi anbefaler at du sjekker direkte.

Hvilke fergeselskaper trafikkerer mellom Agios Efstratios og Limnos?

Det er 3 populære fergeoperatører for Agios Efstratios til Limnos. Disse er
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hvordan kan jeg bestille fergebilletter fra Agios Efstratios til Limnos?

Bestill ferger fra Agios Efstratios til Limnos gjennom vår tilbudssøker og sjekk vår tilbudsside for å se de nyeste fergetilbudene.

Agios Efstratios Guide

Limnos, noen ganger kjent som Lemnos, er en gresk øy i Det Egeisk Hav. De tre hovedbyene på øya er Myrina på vestkysten og Moudros på den østlige bredden av en stor bukt midt på øya. Myrina er øyas hovedstad og er en by, som er kjent for sine vakre, tradisjonelle brosteinsbelagte smug, promenaden ved havet og sitt bysantinske slott. Det imponerende slottet som har utsikt over byen, ligger på en steinete og bratt halvøy. Det er mange ting å se og lage på øya. Det er Petrified Forest Nør Moudros, hvor man kan se forsteinede blader, frukt og palmetræer røtter som er omkring 20-22.000 år gamle. Det er også en forhistorisk arv av Poliochni, som menes å være den eldste neolittiske byen i Europa.

Det er fergeforbindelser fra Myrina til øyene Agios Efstratios, Lesvos og Samothrace, Piræus og Lavrio.


Limnos Guide

Den greske øya Lemnos ligger i det nordlige Egeerhavet, og øyas terreng er preget av strender og beskyttet bukter og landskaper av vulkanske steiner, som avbrytes av små bretter og tradisjonelle landsbyer.Øyas beboere får det beste ut av det fruktbare terrenget ved å produsere en rekke forskjellige lokale produkter, inkludert Muscat Lemnos, en søt hvitvin som har en gylden farge og fyldig smak. Også produsert på øya er Kalathaki, som er en hvit ost, som blir tørket og modnet i små stråkurver.

Det er fergeforbindelser fra Myrina til øyene Agios Efstratios, Lesvos og Samothrake (bare om sommeren), og til fastlandet via havnene Pireus og Lavrio (Athen område), Thessaloniki og Kavala.


Agios Efstratios til Limnos Rutetider for ferjer

Fergetider mellom 22/04/2024 og 28.04.2024.


Fergeselskap Avgangstid Ankomsttid Reisetid Seilingsdager
Hellenic Seaways 16:45 17:30 45 Minutter Tirsdag, Torsdag
SeaJets 23:00 00:30 1 time 30 minutter Lør

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.