Cyclades Fast Ferries
Fergeselskap
Åpen billett??

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Åpen billett?

Åpne billetter er gyldige i opp til 12 måneder fra booking dato (se billett betingelser).

Reisedetaljer
Utreise
Tur/retur reise

Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries tilbyr daglige overfarter fra Rafina på sørøstkysten av Hellas til Kykladene-øyene Andros, Paros, Naxos, Mykonos og Tinos i Egeerhavet og fra Pireus til Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Santorini og Heraklion.

Cyclades Fast Ferries, som er en av de mest kjente operatørene i Hellas, har hele tiden møtt kravene fra et marked i stadig endring, og har investert i ledere på høyt nivå som jevnlig møter passasjerene for å vurdere hvordan selskapet kan forbedre seg. Til grunn for denne tilnærmingen ligger en grunnleggende visjon om kvalitet, pålitelighet og sikkerhet, og målet er å bli førstevalget for reisende fra Rafina og Pireus til Kykladene og Kreta.

Flåten til Cyclades Fast Ferries består av fire skip, nemlig Ro Pax-fergene Theologos P, Ekaterini P og Fast Ferries Andros, samt det hurtiggående Ro Pax-fartøyet Thunder, og transporterer deg alltid konsekvent, sikkert og pålitelig fra Rafina til Andros på under to timer, fra Mykonos til Tinos på bare en halvtime og mye mer, med fantastisk utsikt over det glitrende Egeerhavet.

Bruk directferries.no for å finne rutetider, priser og for å bestille ferjebilletter med Cyclades Fast Ferries. Leter du etter de laveste prisene for destinasjonen din? Ikke bekymre deg, vi sammenligner også Cyclades Fast Ferries med alternative fergeselskaper.

Bruk directferries.no for å finne Cyclades Fast Ferries sine rutetider, priser og hvordan bestille Cyclades Fast Ferries fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Cyclades Fast Ferries med alternative fergeselskaper.

Alle Cyclades Fast Ferries ruter

[--Operator--] sine ruter og havner .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Cyclades Fast Ferries kundeanmeldelser

 • "Ingen klager"

  Var ikke et nytt skip, men om bord was alt i orden. På grunn av dårlig vær, ankom vi litt sent, men tiden brukt på skipet gikk raskt nok!

  Les mer Les mindre
 • "I tiden, ren, behagelig"

  Skipene var rene og godt utstyrt. Tjenestene om bord er gode. Personalet var effektive og vennlige. Jeg vil anbefale at de får noen aktiviteter til barn (spillerom, for eksempel).

  Les mer Les mindre
 • "Stjernen i Egeerhavet"

  For meg er denne ferge DEN BESTE og mest komfortable ferge for å reise mellom de greske øyene! Mannskapet er perfekt, det er lett å se at de har fått mye trening og du føler deg virkelig trygg om bord på fergen! Maten er fantastisk! Punktlighet er ikke noe problem med denne fergen, det er rett og slett den perfekte måten å reise! 5 stjerner+ for denne ferge og mannskapet!!

  Les mer Les mindre

Alternative selskaper og ruter

Kundeservice

Besøk vår kundeserviceside for å finne nyttig informasjon om å reise med ferge, våre vanlige spørsmål og hvordan du kan kontakte oss for å få hjelp med bestillingen.