Cyclades Fast Ferries

Cyclades Fast Ferries tilbyr daglige fergetjenester fra Rafina på sørøstkysten av Hellas til øyene i Kykladene; Andros, Naxos, Mykonos og Tinos, i Egeerhavet.

Cyclades Fast Ferries er en av de mest kjente operatørene i Hellas og har konsekvent oppfylt kravene til et stadig skiftende marked. De har investert i ledere på toppnivå, slik at de regelmessig kan møte med

passasjerer for å vurdere hvordan selskapet kan forbedre seg. Det som er underliggende når det gjelder denne tilnærmingen er at de vil at passasjerene skal ha en kvalitetsopplevelse når de reiser, at de skal føle at selskapet er pålitelig og sikkert, men også at det skal være førstevalg blant passasjerer.

Selskapet har en liten flåte med to skip. Skipene er raske og transporterer deg fra Rafina til Andros på

under to timer. Reiser du fra Mykonos til Tinos tar det kun en halv time , og på veien kan du ta inn det fantastiske landskapet og det glitrende Egeerhavet. Theologos P er den største av de to fergene og tar omtrent 1200 passasjerer, mens Ekaterini P tar rundt 1100 passasjerer. Begge båtene tilbyr komfortable salonger og rikelig med plass for kjøretøy. Båten suser avgårde i 20 knop.

Bruk directferries.no for å finne Cyclades Fast Ferries sine rutetider, priser og hvordan bestille Cyclades Fast Ferries fergebilletter. Er du ute etter den billigste prisen til reisemålet ditt? Slapp helt av, vi sammenligner også Cyclades Fast Ferries med alternative fergeselskaper.

Les mer Les mindre

Alle Cyclades Fast Ferries ruter

Alternative selskaper og ruter